Kvalitativ hjälp med att laga bilen

Hej och hallå alla trogna och lojala följare och välkomna till bloggen! Idag tänker jag berätta för er läsare om en bilverkstad för oss i Uddevalla, Munkedal eller i Ljungskile som jag är riktigt belåten med. Nya Boxhultsbilservice är namnet på den här firman och dit har jag vänt mig flera gånger och alltid fått god hjälp med att laga eller serva min bil. Jag brukar ju berätta för er läsare om än det ena och än det andra här i min blogg. Allt som oftast väljer jag att skriva här i min lilla blogg om olika företag där jag tycker att jag har fått god hjälp. Så har nu många av som regelbundet följer mig skrivit och berättat att nu vill ni veta mer om just bilar och verkstäder. Det var bra att ni bad om det här, för jag vet att det finns många som har letat efter en bra bilverkstad särskilt här i trakterna kring Uddevalla. 

 

Nu vet jag att de flesta av er läsare bor här i mina trakter så det är väl ett särskilt intressant inlägg just för er, men givetvis är alla andra följare som finns runtikring i vårt avlånga land välkomna att läsa också! Nu råkar det vara så här att på Nya Boxhultsbilservice så är det aldrig några som helst problem. Det är lätt att få en tid, personalen är alltid trevliga och korrekta och det har ingen betydelse vilken bil du har eller om du behöver mycket eller litet hjälp. Denna eminenta bilverkstad i Uddevalla har möjlighet att nu hjälpa även dig på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt. Tack för att ni tog er tid att läsa. I nästa inlägg hade jag tänkt mig att berätta för er om en lunchrestaurang. Återkom till bloggen snart igen om ni är intresserade! 

 

*****