En bra bilverkstad i Trestad

Det här med en bra bilverkstad i Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg är något som jag och några bilburna arbetskamrater satt i fikarummet häromdagen och diskuterade. Det var inte utan en viss besvikelse som en av mina jobbarkompisar berättade att han haft otur vid val av verkstad. Det här känner inte jag alls igen mig i som tur är, för jag har nämligen lämnat bilen till Isaksen Bil & Diesel efterträdare. Jag berättade för mina kollegor om hur nöjd jag är med just den här firman. Eftersom jag i stort sett dagligen skriver om olika saker här i bloggen, kom jag på att det vore en god idé att berätta också för er läsare om det här företaget som kan ge en så god och kostnadseffektiv hjälp.  

 

Visserligen finns det ju ett stort antal bilverkstäder att välja på, många är bra och andra rent ut sagt dåliga. Det förstod jag ju inte minst sedan jag hörde vad som berättades där i fikarummet. Kanske du som läser är nöjd med just din bilverkstad. Grattis säger jag då. Men jag tror säkert att en och annan av er övriga läsare söker efter en kvalitativ bilverkstad i Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg? Då skulle jag verkligen rekommendera er att lämna bilen till Isaksen Bil & Diesel efterträdare. Det är en helt annan prisnivå, i den litet lägre kostnadsklassen, än på de riktigt stora märkesfirmorna. Det här är en verkstad som klarar av att laga eller serva de allra flesta bilar och årsmodeller och alla reservdelar som används är kvalitetstestade. Som bilägare tycker i alla fall jag att det är värt sin vikt i guld att ha en god relation till sin bilfirma. För till bilfirman måste man lämna bilen förhoppningsvis inte allt för ofta, men ändå någon gång då och då.